Hvordan er det lige med Hemi Hovedpineklinik?

Vi har bygget det tilbud, vi selv stod og manglede

Hemi Hovedpineklinik blev grundlagt med en mission: at tilbyde den hjælp og behandling, som mange hovedpine- og migrænepatienter desperat mangler. Vores klinik er skabt af mennesker, der selv har oplevet de invaliderende konsekvenser og store udfordringer, som kroniske hovedpinesmerter medfører. Derfor ved vi, hvor vigtig en specialiseret og individuel tilgang er. Hemi Hovedpineklinik tilbyder netop dette – et sted, hvor patienter kan få den nødvendige støtte, vejledning og behandling til at forbedre deres livskvalitet.

Hvordan er et typisk forløb hos Hemi?

Et typisk behandlingsforløb hos Hemi Hovedpineklinik starter med en grundig opstartskonsultation. Her gennemgår vi din sygehistorie, nuværende situation og tidligere behandlinger. Denne første konsultation danner grundlaget for et skræddersyet behandlingsforløb, der typisk strækker sig over 2-4 måneder. Under dette forløb arbejder vi med forskellige behandlingsmetoder, herunder medicinsk behandling, fysioterapi, rådgivningssamtaler og vejledning i livsstilsændringer. Vores mål er at finde den mest effektive kombination af behandlinger for at reducere hyppigheden og intensiteten af lige netop dine hovedpineanfald. Vi har en fysisk hovedpineklinik på Frederiksberg, men langt størstedelen af vores patienter vælger at få behandling digitalt gennem sikre videokonsultationer med vores hovedpinespecialister og ved brug af en direkte chat til deres individuelle hovedpineteam. Det muliggør, at de kan få behandling direkte fra hjemmets trygge rammer uden at skulle bruge kræfter på transport, og samtidig har vi mulighed for at hjælpe, uanset hvor i landet man holder til.

I et forløb hos os kan du forvente støtte og vejledning fra dit hovedpineteam hele vejen igennem forløbet. Vi hjælper dig med afprøvning af ny medicin og løbende optimering af din nuværende behandling, og du har altid et klart anbefalet næste skridt. Du vil få en omfattende forståelse af din hovedpine og dine adfærdsmønstre, hvilket gør det lettere at håndtere fremtidige episoder. Derudover vil du efter et forløb hos os også have fået hjælp og værktøjer til at opnå en højere livskvalitet og en lettere hverdag.

Gratis app-baseret hovedpinekalender

Vi har udviklet en nem og enkel hovedpinekalender, som du kan bruge til at registrere dine hovedpineanfald. Vores app er gratis og designet til at hjælpe dig med at få overblik over din hovedpine, symptomer, ud­løsende faktorer og medicinindtag. Ved at bruge kalenderen kan både du og din behandler få værdifulde indsigter, der kan hjælpe med at vurdere og tilpasse din behandling endnu bedre.

Hemi Hovedpineklinik er dedikeret til at hjælpe dig med at få kontrol over din hovedpine og forbedre din livskvalitet. Besøg vores hjemmeside for mere information om vores tilbud og tjenester – www.hemihealth.com.

Download vores gratis app

Medlemskab

Et medlemskab hos Hemi Hovedpineklinik giver dig adgang til en række værdifulde ressourcer og support. Som medlem får du en personlig vejleder, der ikke er medicinsk, men som kan guide dig i din behandling og hjælpe med praktiske spørgsmål. Medlemskabet inkluderer også adgang til vores app-baserede hovedpinekalender, der hjælper dig med at registrere dine symptomer og behandlinger. Derudover får du rabatter på vores andre ydelser og løbende rådgivning fra vores hovedpineteam via chat og videokonsultationer. Et medlemskab koster 99 kr. pr. måned (Intropris resten af 2024. Herefter 199 kr./mdr)

Opstartskonsultation

Opstartskonsultationen er det første skridt i dit behandlingsforløb. Her gennemgår vi din sygehistorie, nuværende situation og tidligere behandlinger. Denne konsultation danner grundlaget for et individuelt tilpasset behandlingsforløb. Konsultationen kan foregå fysisk på vores klinik eller digitalt via videokonsultation. En opstartskonsultation koster for medlemmer: 1.600 kr. og for ikke-medlemmer: 3.200 kr.

Behandlingsforløb

Et typisk behandlingsforløb hos Hemi strækker sig over 2-4 måneder. Det inkluderer en kombination af medicinsk behandling, fysioterapi, rådgivning og vejledning i livsstilsændringer. Behandlingen foregår primært digitalt gennem sikre videokonsultationer og direkte chat med vores hovedpineteam, hvilket gør det muligt at modtage behandling hjemmefra. Et behandlingsforløb koster for medlemmer: 1.499 kr. pr. Mdr. og for ikke-medlemmer: 2.799 kr. pr. mdr.

Hvordan kan man bruge Hemi?

Hemi Hovedpineklinik er tilgængelig for alle, uanset om du betaler selv, får støtte fra det offentlige eller har en privat sundhedsforsikring.

Vi har fleksible løsninger, så du kan vælge den betalingsform, der passer bedst til din situation.

Som selvbetaler: Hvis du vælger at betale selv, kan du hurtigt få adgang til vores tjenester uden henvisning fra en læge. Dette giver dig fleksibilitet til at begynde behandlingen med det samme og få den nødvendige hjælp uden ventetid.

Fra det offentlige: Er du på venteliste til et sygehus, kan du muligvis få din udredning dækket af det offentlige. For at gøre brug af denne mulighed, skal du kontakte dit lokale patientkontor og oplyse, at du ønsker at benytte dine rettigheder til udredning inden for 30 dage. Vi kan assistere med yderligere information og vejledning i denne proces.

Fra privat sundhedsforsikring: Har du en privat sundhedsforsikring, kan mange af vores behandlinger dækkes gennem din forsikring. Vi anbefaler, at du kontakter dit forsikringsselskab for at få en klar forståelse af, hvilke behandlinger der er dækket, og hvilke krav der skal opfyldes. Vi hjælper gerne med at fremsende nødvendige dokumenter og information til dit forsikringsselskab for at gøre processen så smidig som muligt.